rumor has it door in hollands got talent

Ze moesten een stylist in de arm nemen en meer seks uitstralen, maar het werd drie keer ja. De dames van Rumor has it zijn door naar de volgende ronde van Holland’s got talent. De groep met leden uit Rijssen en Nijverdal wist vooral door de gouden keeltjes de jury over te halen.

Rumor has it won eerder dit jaar al Salland’s got talent. Als prijs mochten zij een videoclip opnemen voor het nummer Skyscraper van Demi Lovato. Dit nummer brachten ze ook voor de drie juryleden van Holland’s got talent ten gehore.

Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty waren onder de indruk van de stemmen van de dames. Wat betreft uiterlijk en energie op het podium mocht er nog wel een en ander veranderen. “Ik heb het idee dat jullie elk moment een breiwerk tevoorschijn kunnen halen”, zei Gordon na afloop van het optreden. Ook de kledingkeuze was volgens de jury een punt van aandacht.

Daniëlle Krejenzang, een van de zangeressen in Rumor has it, zegt voor het volgende optreden de commentaren van de juryleden zeker mee te nemen. “We gaan bezig met onze styling en nummerkeuze”, vertelt de zangeres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.