rtl 4 in de apotheek naar raalte

De Apothekers in Raalte en Luttenberg krijgen bezoek van RTL 4. Op 13, 14, 19 en 20 november worden er opnames gemaakt voor het programma ‘In De Apotheek’. Twee afleveringen lang staan de Sallandse Apothekers centraal. De afleveringen worden uitgezonden op 8 en 15 december.

In het programma wordt het reilen en zeilen in de apotheek in beeld gebracht. Zo gaat de cameraploeg mee met de bezorgers van medicijnen naar mensen thuis, worden apothekers gevolgd in hun dagelijkse overleggen met thuiszorg, artsen en patiënten en worden patiënten geïnterviewd.

Natuurlijk worden alleen de beelden gebruikt met uitdrukkelijke instemming van betreffende personen. De afleveringen van ‘In de apotheek’ worden op zondag om 10.50 uur uitgezonden en op de daaropvolgende zaterdag om 9.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.