Home / archiefcentraal / rtl 4 in de apotheek naar raalte

rtl 4 in de apotheek naar raalte

De Apothekers in Raalte en Luttenberg krijgen bezoek van RTL 4. Op 13, 14, 19 en 20 november worden er opnames gemaakt voor het programma ‘In De Apotheek’. Twee afleveringen lang staan de Sallandse Apothekers centraal. De afleveringen worden uitgezonden op 8 en 15 december.

In het programma wordt het reilen en zeilen in de apotheek in beeld gebracht. Zo gaat de cameraploeg mee met de bezorgers van medicijnen naar mensen thuis, worden apothekers gevolgd in hun dagelijkse overleggen met thuiszorg, artsen en patiënten en worden patiënten geïnterviewd.

Natuurlijk worden alleen de beelden gebruikt met uitdrukkelijke instemming van betreffende personen. De afleveringen van ‘In de apotheek’ worden op zondag om 10.50 uur uitgezonden en op de daaropvolgende zaterdag om 9.30 uur.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.