route 66 carnavalisten onderweg naar dll

De wegen naar ‘Den Vergulden Kater’, ofwel De Leeren Lampe, lopen komend seizoen regelmatig vol. Daarom hebben de Stöppelkaters dit jaar de weg naar de residentie omgedoopt tot ‘Route 66’.

Niet toevallig, want dit jaar vieren de Stöppelkaters hun 66-jarige jubileum En dat getal (6 keer 11) krijgt natuurlijk volle aandacht. Zondag, 3 november vertrokken naar schatting 100 carnavalsleden gemotoriseerd, geuniformeerd en al dan niet verkleed vanaf hun thuisbasis bij het NS Station. Jong en oud deed zich tegoed aan het (toen nog) volop schijnende zonnetje. Oud-Prins Joop Loomans was met zijn scootmobiel de oudste deelnemer.

Via een eigen ‘Route 66’ trok de stoet door hartje Raalte, op weg naar Den Vergulden Kater (DLL).

Op de parkeerplaats van de Leeren Lampe werd het getal 66 geformeerd. Er was vooraf enige twijfel of dit getal ooit te voorschijn zou komen, maar op het moment dat het echt gebeuren moest, konden de carnavalsvierders ook serieus worden. Het resultaat mag er zijn, zo laat de foto zien. Vanzelfsprekend werd deze unieke rit afgesloten met een gezellig samenzijn in de loods aan het spoor.

Volgens de deelnemers zou de naam ‘Route 66’ de Almelosestraat dit jaar niet misstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.