ralda doet mee aan promotiedag folklore

Ralda doet zaterdag 16 november mee aan de Nederlandse Dans en Demonstratiedag in De Kroon in Hellendoorn. Deze dag onder de naam ‘Oud en Nieuw uit Nederland’ wordt georganiseerd door stichting Platform Nederlandse Folklore. Deze dag laten verschillende dansgroepen elkaar hun Nederlandse repertoire zien en ook wordt er samen gedanst tijdens het bal dat op de optredens volgt.

Ralda is erg blij dat de groep gevraagd is om mee te doen aan de dag die de Nederlandse folklore laat stralen. Ralda treedt normaal gesproken vooral op met buitenlandse dansen, maar is blij bij te kunnen dragen aan het in de spotlights zetten van folklore in een tijd waarin deze dansvorm aan populariteit moet inleveren.

De dag duurt van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.30 tot 23.00 uur en vindt plaats in de grote zaal van Restaurant de Kroon aan de Dorpsstraat 26 in Hellendoorn. Kaartjes kosten 6 euro voor de middag, 7 euro voor de avond en 11 euro voor de gehele dag.

Naast Ralda doen de boerendansgroep ‘Battumse Venne’ uit Bathmen, de internationale dansvereniging Trianthella uit Assen en de Folkloristische dansgroep Hellendoorn mee aan het programma.

Voor meer informatie over de stichting Platform Nederlandse Folklore kijk je op staging2.platformnederlandsefolklore.nl en voor meer informatie over Ralda kijk je op staging2.ralda.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.