raalte mettingen schenkt zonnehof 5 mille

De oudste leerlingen van de Zonnehof krijgen les in praktische vakgebieden, zoals werken in de tuin, werken in een restaurantkeuken of werken in een fietswerkplaats. De jongeren van de Zonnehof leren door veel te oefenen. Om te oefenen in de praktijk heb je ruimte nodig.

De nieuwe ruimte zal voor verschillende vakken gebruikt gaan worden. Zo is er op dinsdag het restaurant, waar jongeren allerlei vaardigheden leren die te maken hebben met horeca. De ruimte gaat ook gebruikt worden als atelier en er komt een winkeltje.

Het geld van Raalte – Mettingen wordt gebruikt voor de inrichting, zoals tafels en stoelen, een uitgiftebar voor het restaurant, de inrichting van het winkeltje en stoffering.

De school is ontzettend blij met dit enorme bedrag en wil de organisatoren van Raalte – Mettingen en alle deelnemers en sponsoren hartelijk bedanken. Op 8 februari is er een open dag, met kunst en amusement. De school nodigt iedereen uit om een kijkje te nemen in de school en om dan de mooie nieuwe praktijkruimte te bezichtigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.