raad positief over energiepark heeten

Tijdens de Raadspleinsessie van maandag 11 november heeft het merendeel van de Raad positief gereageerd op het Energiepark Heeten als pilot. Een van de bedenkers, Dominique Doedens, is daar erg blij mee. “We moeten natuurlijk nog wachten op de besluiten die het college zal nemen, maar de geluiden zijn tot nu toe vooral positief”, vertelt Doedens.

LTO Nederland liet eerder weten twijfels te hebben bij het Energiepark. Zonnepanelen op daken hebben ze geen problemen mee, maar de panelen op cultuurgrond zou wat LTO betreft niet mogen. Eerder deze week plaatsten wij al een artikel over de twijfels van LTO.

Doedens heeft inmiddels contact opgenomen met LTO om de plannen door te nemen. “We hebben geen tegenstrijdige belangen. We zijn beide voor duurzaamheid”, legt Doedens uit. “We hebben nog geen reactie van LTO ontvangen maar hopen wel dat ze met ons om de tafel willen om te praten over het Energiepark”.

Of het Energiepark er daadwerkelijk komt is nog even afwachten. Doedens is zelf wel optimistisch over de toekomst van het park: “We horen veel positieve geluiden” zegt hij. Doedens heeft er in ieder geval erg veel zin in om van start te gaan met het opzetten van de pilot. “Het is erg spannend, maar ook ontzettend leuk om te doen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.