raad de prins en win vip kaarten

Doe een gok en voorspel de naam van de Jubileumprins onder dit artikel. De eerste die met de juiste naam komt (en wiens naam en adres te herleiden zijn), wint 2 VIP-kaarten voor de Groots(t)e Carnavalsoptocht van Salland, op 2 maart 2014 in Raalte. Je staat die middag op het genodigdenpodium, inclusief verzorging van de ‘inwendige mens’.

Zelf als eerste weten wie de nieuwe prins wordt? Kom dan op 15 november naar de het Katerspektakel in de Leeren Lampe. Vanaf 21.11 uur is daar de strijd om de carnavalskraker 2013-2014 gaande, de bekendmaking van de nieuwe prins, de lancering nieuwe website van de Stöppelkaters en een liveband.

Kortom: Een topavondje uit, voor 9 euro heb je een kaartje en een jubileumattentie. De voorverkoop is gestart bij Schulten Lederwaren aan de Herenstraat 14 in Raalte.

Let op: Je kunt reageren tot vrijdagavond 15 november 21.00 uur. Veel succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.