pvv overijssel wil n35 volledig vierbaans

De fractie van de PVV in de Provinciale Staten van Overijssel wil dat het provinciebestuur de N35 volledig vierbaans maakt. Dat heeft de PVV woensdag bepleit in de begrotingsvergadering van de provincie. Wel moeten andere plannen in de provincie daarvoor wijken.

In een eigen tegenbegroting van de partij moet verbreding van de weg prioriteit krijgen boven de aanpak van de N340 tussen Zwolle en Ommen. De partij maakte een tegenbegroting omdat ze “zwaar teleurgesteld in de plannen van het provinciebestuur voor 2014.”

Ook wil de PVV burgers op jaarbasis 40 miljoen euro teruggeven in door de motorrijtuigenbelasting met 40 procent te verlagen.

Of de plannen van de PVV de eindstreep succesvol halen is nog maar de vraag. Daarover komt woensdag later uitsluitsel, als de begrotingsplannen daadwerkelijk vastgesteld worden.

Andere partijen in het provinciaal bestuur pleiten voor een minder rigoureuze aanpak van de N35: Naar verwachting wordt er woensdag 10 miljoen euro vrijgemaakt om de grootste knelpunten op het karrenspoor tussen Zwolle en Almelo aan te pakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.