poll is het korhoen verspild geld

Deze week hebben we weer een nieuwe stelling op onze site. Dit keer over het korhoen dat op de Sallandse Heuvelrug met uitsterven bedreigd wordt. De slechte kwaliteit van het leefgebied maakt dat de vogel soort niet of nauwelijks van de ondergang gered kan worden. Dat concluderen Vogelbescherming Nederland, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten na twee jaar onderzoek naar de oorzaken van het verdwijnen van deze vogelsoort op de Sallandse Heuvelrug.

Onze stelling deze week: ‘Alle tijd en geld die in de korhoen zijn gestoken, zijn verspilling geweest’.

Als we de uitslag van de nieuwspoll van afgelopen week op onze website mogen geloven, wil de Sallander van het betaald parkeren in het centrum van Raalte af. Op onze nieuwspoll van afgelopen week stelde 81 procent van de stemmers de parkeermeter gedag te willen zeggen. Zo’n 19 procent van de stemmers wil niet van het betaald parkeren af.

Ook een aantal ondernemers in het centrum van Raalte wil van het betaald parkeren af. “Door de crisis en door het nieuwe winkelen staat de winkelstraat van Raalte onder druk. Je moet nu alles in het werk stellen het centrum van Raalte aantrekkelijk te maken!” Dat stelde Erik-Jan van de Wal van de Hema in een recente vergadering van het ROV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.