politie zoekt getuigen aanrijding

De bestuurder van de scooter, een 49-jarige man uit Zwolle, reed in de richting van Raalte en kwam uit de richting van Heino. De fietser, een 13-jarige jongen uit Heino, reed in de richting van Heino. Op een gegeven moment kwamen ze met elkaar in aanraking. Op welke manier en waar precies is onbekend.

De bestuurder van de scooter kwam in de berm terecht en raakte gewond aan het hoofd. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 13-jarige jongen had een zere buik en hand en werd door zijn ouders opgehaald.

Omdat de toedracht van het ongeval niet goed duidelijk is, is de politie op zoek naar getuigen. Heb je het ongeval gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.