Home / archiefcentraal / plaatsen vrij in leesgroep heino

plaatsen vrij in leesgroep heino

In Heino komen eens in de zes weken enthousiaste mensen bij elkaar in een leesgroep. Er kunnen hier nog een aantal leden bij. De bijeenkomsten zijn bij de deelnemers thuis, de eerstvolgende bijeenkomst is op donderdagmiddag 12 december van 14.00 uur tot 16.00 uur. Dan wordt “Feest van het begin” van Joke van Leeuwen besproken.

De leesgroep is een initiatief van Stichting Senia die overal in Nederland leesgroepen opricht. De groepen kiezen boeken uit een literatuurlijst en bespreken die aan de hand van een gesprekshandleiding en een leeswijzer. Die speciale handleiding bevat discussiethema’s en leesvragen waardoor de bespreking van de boeken diepgang heeft en niet afdwaalt.

Indien je belangstelling heb, kun je contact opnemen met de Stichting Senia via 0570-562656 of info@senia.nl.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.