penaltys doen eagles de das om

Vitesse kwam in de 35e minuut op een 0-1 voorsprong uit een strafschop. Turuc haalde Spits Mike Havenaar onderuit in het strafschopgebied en moest na ruim een half uur spelen al met rood vertrekken. Volgens velen een terechte strafschop, maar een zeer zware straf. Piazon faalde niet, oog in oog met doelman Room, en zette de bezoekers op 0-1.

Slechts een paar minuten later was het weer raak. Ditmaal maakte verdediger Jop van der Linden hands in het strafschopgebied. Dit tot grote woede van de thuissupporters, die vuurwerk gooiden op het veld en een supporter betrad het veld. Scheidsrechters Makkelie besloot de wedstrijd tijdelijk stil te leggen. Na de hervatting legde wederom Piazon de strafschop binnen (0-2).

In de tweede helft gebeurde er weinig. De tien van Go Ahead Eagles slaagden er niet in grote kansen te creëren, maar gaven ook weinig weg. Alleen Kakuta wist in de 65e minuut de 0-3 te maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.