pec speelt voor vierde keer op rij gelijk

Op slag van rust was het Mustafa Saymack die voor een voorsprong zorgde. Lang konden de Blauwvingers echter niet van hun voorsprong genieten, want amper zes minuten na de thee scoorde Joachim de gelijkmakende 1-1.

Dat de Zwolse motor haperend draait de laatste weken blijkt wel: De laatste competitieoverwinning dateert van 20 oktober, de 6-1 tegen ADO Den Haag. Nadien werden alleen de amateurs van Wilhelmina in de beker nog verslagen.

Daarbij moet aangetekend worden dat in de afgelopen weken ook PSV en FC Twente tot de tegenstanders behoorden. Desalniettemin zou Ron Jans met zijn ploeg liever met meer zelfvertrouwen naar Deventer afgereisd zijn voor de IJsselderby van volgend weekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.