paul wittenhorst prins der stoppelkaters

In een afgeladen Leeren Lampe kwam hij tot veler verrassing uit de ‘Kattenbak’. Gedragen door enkele leden van zijn Raad van 11 werd hij gepresenteerd en geïnstalleerd. De mantel, de steek met de 3 veren en de scepter werden hem op de meest protocollaire wijze uitgereikt. Met trots nam hij deze in ontvangst. De eerste ovaties van zijn carnavallisten vielen hem ten deel. Paul de 1e was zichtbaar voldaan; weer ‘thuis’ en op een vertrouwde stek.

De 48–jarige Wittenhorst is geboren in Zwolle, getogen en woonachtig in Raalte. Hij is getrouwd met Elles Trip en samen hebben ze drie dochters Linda (18), Maaike (16) en Iris (14).

In het dagelijks leven is Paul werkzaam bij The Powershop in Raalte. Dit bedrijf levert tijdelijke stroomvoorzieningen voor evenementen, zoals festivals en grote concerten. Paul heeft, naast zijn gezin, nog een andere bezigheid, waar de bevolking hem (ook) van zou kennen. Hij komt de laatste jaren met name in beeld als voorzitter van de Stöppelhaene.

Maar ook binnen de carnaval heeft hij zijn sporen verdiend. Voor velen is hij geen onbekende en vandaar ook dat hij zich thuis voelt in het warme nest van de Stöppelkaters. Paul is jarenlang actief geweest binnen de vereniging. Zowel binnen het bestuur van de Stöppelkaters, waarvan hij ook vele jaren voorzitter was, als binnen diverse commissies.

Het zal de Stöppelhaene zijn die z’n motto als Prins der Stöppelkaters verklaart. De door- en doorluchtige hoogheid Prins Paul I van Stöppelburcht regeert namelijk onder het motto: ’Wat er ook gebeurt, tijdens de Carnaval zal er geen haan naar kraaien!’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.