Home / archiefcentraal / overdracht cheque leukste dorp

overdracht cheque leukste dorp

Op het Weijtendaal werd vrijdagmorgen de cheque ‘Wijhe Het Leukste Dorp van Overijssel’ officieel overgedragen aan de bewoners van het Weijtendaal. Onder het genot van een kopje koffie en een plak cake werden de bewoners toegesproken door Gerben Bentum, namens de commissie en de nieuwe zorgmanager Marian Spin.

Na de overhandiging van de cheque en de plaquette werden de bankjes, die hiervoor inmiddels al waren aangeschaft, officieel in gebruik genomen door de 90-jarige bewoonster mevrouw Kappert. Dit deed ze door het lint te verwijderen.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.