open avond bij restaurant sallandshoeve

Restaurant de Sallandhoeve in Nieuw Heeten houdt op dinsdag 26 november een open avond. Die avond worden de plannen voor 2014 gepresenteerd.

Om een kijkje te nemen in het restaurant en de mogelijkheden die het biedt, is iedereen van harte welkom. Een kopje koffie, thee, ranja en een huisgemaakt hapjesbuffet staan klaar.

Maarten-Teun Nijmeijer uit Raalte is sinds juli de nieuwe uitbater van Restaurant Sallandshoeve. Hij kijkt terug op een zonnig eerste seizoen: “Vanwege een mooie Nederlandse zomer, hebben we een goede start kunnen maken met het restaurant. Gasten die ons voor het eerst bezoeken, verbazen zich over de mogelijkheden die we bieden. We werken vanaf deze maand met een nieuwe menukaart en zijn nu druk met de voorbereidingen voor de beide Kerstdagen.”

Restaurant Sallandshoeve is gevestigd in een honderd jaar oude boerderij en bestaat uit drie ruimtes: de bar (45 personen); de vuurplaats (het restaurant voor circa zeventig gasten) en de deel (een extra restaurantruimte voor circa 25 gasten die eventueel bij het restaurant kan worden aangetrokken). Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten. Het is allemaal mogelijk. “Het bijzondere is dat gasten ook bij ons terecht kunnen voor bowlen, midgetgolfen, boerengolf en handboogschieten. Alles onder één dak”, vertelt Maarten-Teun Nijmeijer.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is open van donderdag tot en met maandag vanaf 14.00 uur (weekend vanaf 12.00 uur) en op afspraak altijd mogelijkheden. Meer informatie: info@restaurantsallandshoeve.nl of 0572-321630.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.