Home / archiefcentraal / ondernemers maken politiek manifest

ondernemers maken politiek manifest

Doel van de ondernemers is, zoals gezegd, de politiek te inspireren tot het maken van plannen die het ondernemersklimaat verbeteren. “De gemeente Raalte, gelegen in het hart van Salland, heeft van oudsher een belangrijke regiofunctie en kent veel bedrijvigheid. Zowel op het gebied van industrie en handel als op het gebied van zakelijke dienstverlening,” stellen de ondernemers.

Op woensdag 12 februari 2014 houden de ondernemers een Politiek Ondernemerscafé bij de Leeren Lampe. Die avond willen ze graag met fractievoorzitters van politieke partijen in debat over de genoemde speerpunten in het manifest.

De ondernemersverenigingen die mee hebben gewerkt aan de totstandkoming van het manifest zijn

De Kring Raalter Werkgevers, Raalter Ondernemers Verbond, Heino Aktief, Heinose Winkeliers Vereniging, Ondernemersvereniging Broekland, Heetense Ondernemersvereniging, Ondernemersvereniging Nieuw Heeten, Ondernemers Mariënheem, Ondernemersvereniging Luttenberg.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.