ondanks slecht weer toch feestje blekkerhoek

De officiële afsluiting van het speeltuinseizoen Blekkerhoek ging afgelopen weekend niet door. Vanwege het slechte weer was de speeltuin al eerder gesloten dan in de planning stond. Toch wisten ze bij de Blekkerhoek nog wel een feestje te bouwen op 3 november. Ze hielden namelijk een Halloweenparty.

Tientallen kinderen deden mee met de verschillende bezigheden op het feest. Ruim 60 kinderen waren bij de groep van 0 tot 7 jaar. Nadat ze hun eigen kalebas op stokjes hadden gezet gingen ze met lampions in optocht door de wijk Blekkerhoek. De groep van 8 tot 12 jaar moesten rondom de vijvers van Drostenkamp lopen, waar zich op dat moment wat duistere, vage figuren ophielden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.