nijboer hoofdsponsor sallandse ruiterdagen

Tweede Kerstdag start in Manege Bartels in Mariënheem voor de 32e keer de Sallandse Ruiterdagen. Een paardensportevenement dat niet meer weg te denken is van de hippische kalender. Het Mariënheemse bedrijf Nijboer Interieur & Design verbindt zich vanaf dit jaar als hoofdsponsor aan dit meerdaagse evenement.

René Nijboer, eigenaar Nijboer Interieur & Design: “De laatste jaren zijn we met Nijboer Interieur & Design betrokken geweest bij diverse regionale paardensportevenementen zoals het CSI in Geesteren en in Mariënheem. We zien het als een mooie kans om nu als hoofdsponsor een Mariënheems evenement een warm hart toe te kunnen dragen. Ons bedrijf is inmiddels bekend van veel grote landelijke projecten. Wat veel mensen echter niet weten is dat wij ook voor particulieren maatwerkoplossingen bieden, want iedere woning verdient een prachtig interieur. Dat willen we de bezoekers van de Sallandse Ruiterdagen graag meegeven.”

Marcel Gerner, voorzitter van de Sallandse Ruiterdagen: “Wat is er mooier dan een hoofdsponsor aan je evenement kunnen verbinden die uit hetzelfde dorp komt. Ons gezamenlijke belang is het neerzetten van een kwalitatief hoogwaardig Sallands paardensportevenement. Het contact met Nijboer was gelijk goed en het wederzijdse enthousiasme levert volgens mij een vruchtbare samenwerking op.”

De Sallandse Ruiterdagen voor de paarden vindt plaats van 26 december tot en met 30 december. De finales voor de B en L rubrieken zijn op zondagavond 29 december en voor de M en Z/ZZ (de Nijboer Interieur & Design prijs) op maandagavond 30 december. Op 2 en 3 januari komen de ponyruiters aan start. Met uitzondering van de finales is de toegang tot de verwarmde en geheel in kerstsfeer omgetoverde manege gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.