nieuw heeten wint overtuigend

Nieuw Heeten – Go Ahead Deventer stond op zondag 17 november op het programma op sportpark De Belte. Nieuw Heeten wist de thuiswedstrijd met 4-1 te winnen.

Vanaf het begin maakte Nieuw Heeten de meeste aanspraak op de overwinning. Toch was het waken voor snelle counters van Go Ahead, want voorin liepen wat snelle en behendige jongens. In de 22e minuut was het raak. Net als de week ervoor scoorde Piet Krieger. Nieuw Heeten bleef de aanval zoeken, maar doelpunten kwamen hier niet uit. Bij rust stond er dus een 1-0 stand op het scorebord in het voordeel van Nieuw Heeten.

Na rust ging Nieuw Heeten verder met waar het gebleven was, het zoeken naar doelpunten. Dit bleek lastig genoeg, want grote kansen werden om zeep geholpen. Het bekende gezegde ‘als je hem zelf niet maakt, maakt de tegenstander hem’ kwam tot uiting. Go Ahead wist in de 65e minuut namelijk te scoren. Een behoorlijke tegenslag voor de voetballers uit Nieuw Heeten. Toch lieten de voetballers het er niet bij zitten en werd vol de aanval gezocht. In de 70e minuut hielp Go Ahead een handje door de bal bij spits Erik ten Have in de voeten te schuiven. Na een knappe actie rondde hij beheerst af. Go Ahead probeerde nu wat meer aan te dringen, maar werd nauwelijks gevaarlijk. In de 83e minuut kon Koen Kemper alleen op de keeper af, de keeper redde eerst knap, maar toch wist Koen Kemper via een Deventers been te scoren. Hiermee was de wedstrijd nog niet afgelopen, want in de 86e minuut zette wederom Erik ten Have de thuisclub op een eindstand van 4-1.

Zo weet Nieuw Heeten zich goed te herpakken na het verlies van vorige week tegen Raalte. Nieuw Heeten stond op de tiende positie en stijgt door deze overwinning op de ranglijst door verlies van SDOL tegen Ulu Spor. Go Ahead Deventer lijkt de aansluiting met de middenmoot kwijt te raken en staat op de één na laatste plek. Volgende week is Nieuw Heeten vrij. Go Ahead Deventer speelt dan de derby thuis tegen Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.