Home / archiefcentraal / natuurlijk huus start natuurlijk denken en doen

natuurlijk huus start natuurlijk denken en doen

’t Natuurlijk Huus in Raalte wil starten met een platform ‘natuurlijk denken en doen’. Doel van het platform is om door een praktische aanpak, duurzaam doen en denken in de eigen omgeving nog meer neer te zetten. Voorbeeld zou kunnen zijn om braakliggend gebied met wildmengsel in te zaaien, maar het kan ook gaan om een schap in de bibliotheek met boeken op het gebied van duurzaamheid. Het zijn vaak de kleine dingen dicht bij mensen, waar inspiratie vanuit gaat.

Er is van alles te bedenken vanuit verschillende invalshoeken. Het kan om politiek gaan, om onderwijs, voeding (b.v. een buurtmoestuin, om streekproducten in de supermarkt of een wekelijkse boerenmarkt), techniek, gezondheid, woningbouw, imkeren, hobby of waar iemands achtergrond of interesse ook maar ligt.

Heb je zin om niet alleen over duurzaamheid te praten maar er ook concreet samen met anderen mee aan de slag te gaan, dan ben je zeer welkom bij het platform. De eerste bijeenkomst is op woensdagavond 11 december, 20.00 uur in ’t Natuurlijk Huus aan de Hogebroeksweg 25 in Raalte.

Aanmelden graag uiterlijk op op 10 december via info@hetnatuurlijkhuus.nl

Lees ook

Friends of Ribs & Blues wil fans en festival verbinden

RAALTE – Een speciale vriendenclub voor de liefhebbers, sympathisanten en fans van Ribs & Blues …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.