muller 250 keer bij nieuwleusen

Aanvoerder Rob Muller speelt 250ste cap in S.V. Nieuwleusen 1.

Zaterdag 16 november j.l. speelde aanvoerder Rob Muller in Wilsum zijn 250 ste basiswedstrijd in de hoofdmacht van S.V. Nieuwleusen 1.Hiermee treed hij toe tot een select gezelschap van vedetten. Martin Jansen, Jan Krul, Ernst Bollemaat, Gerrit Schottert, Jori Koerhuis, Arjan Visscher, Aalt de Weerd, Klaas Dunnink en Christian Roo gingen hem voor.

Een geweldige prestatie van de 32 jarige centrale – verdediger. Die ooit als B – junior op Koninginnedag debuteerde tegen USV. Als A – junior debuteerde hij op 1 mei 1999 in de competitiewedstrijd thuis tegen Kloosterhaar.

Hij werd kampioen en promoveerde met A1 naar de hoofdklasse. Daarna kwam hij bij de selectie en rook aan het kampioenschap naar de 2e klasse in 2000. Vanaf die tijd zat Rob altijd in de A – Selectie. Ook toen hij tijdelijk stopte en aan zijn huis bouwde speelde hij toch nog 8 wedstrijden in de basis.

15 seizoenen in de selectie. 250 wedstrijden in de basis. En 9 competitie doelpunten op zijn naam.

Voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Gramsbergen van 30 november 2013 werd Rob Muller door zijn team en vereniging in het zonnetje gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.