monuta holtmaat verbouwt maar werkt door

Het uitvaartcentrum van Monuta aan de Oude Molenweg 7 in Raalte wordt de komende drie weken aangepast. Vanaf woensdag is het uitvaartcentrum daarom beperkt beschikbaar.

Tijdens de werkzaamheden blijft Monuta Holtmaat wel uitvaarten verzorgen. Omdat uiteraard de wensen van de nabestaanden altijd centraal staan, zal er dan samen met de familie waar nodig worden gekeken naar een alternatieve locatie in Raalte of omstreken. Hierdoor ondervinden de nabestaanden zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Het gerenoveerde uitvaartcentrum is op 13 december weer beschikbaar.

Bert Holtmaat, de vaste uitvaartverzorger van Monuta in Raalte, is zeer verheugd over deze ontwikkeling: “Door de aanpassing van het uitvaartcentrum krijgt Raalte een uitvaartcentrum met een modernere uitstraling. Nadat eerder dit jaar de buitenkant van het pand werd geschilderd krijgen we de beschikking over twee moderne 24-uurs rouwkamers. Nabestaanden krijgen van ons een sleutel waarmee zij op ieder gewenst moment van de dag het uitvaartcentrum kunnen betreden om hun overleden dierbare kunnen bezoeken. Het blijft overigens ook mogelijk om op afspraak een bezoek te brengen in de traditionele rouwkamer indien er niet voor de 24-uurskamer wordt gekozen.”

Holtmaat vervolgt: “Diensten voor zowel kleine als grote groepen zijn en blijven mogelijk in onze aula. Ons team staat graag 24 uur per dag voor iedereen klaar. Persoonlijke zorg en aandacht staan bij ons altijd centraal. We verwachten op woensdag 22 januari een open huis van het vernieuwde uitvaartcentrum te vieren. Belangstellenden bieden wij dan de gelegenheid om het uitvaartcentrum te bezichtigen. Iedereen is hierbij van harte welkom.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.