Home / archiefcentraal / misha wil lagere maandvergoeding raadsleden

misha wil lagere maandvergoeding raadsleden

Misha stelt dat door de bezuinigingen van de overheid, er flinke offers van verenigingen en burgers worden gevraagd. “Als raad kunnen we onze solidariteit tonen door de vergoeding die wij ontvangen lager vast te stellen,” aldus Misha. “Daarmee tonen we ons niet alleen solidair, maar dragen ook wij als raadsleden bij aan een sterke gemeente en de toekomst van onze kinderen.”

Misha rekent voor dat zijn voorstel een besparing van ongeveer 65.000 euro per jaar oplevert. Voor een hele raadsperiode zou dat dus grofweg een kwart miljoen euro zijn. Ieder raadslid in Raalte ontvangt nu ongeveer 670 euro per maand voor het raadswerk.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.