Home / archiefcentraal / minou oppas voor je poes

minou oppas voor je poes

Sinds begin november is er in Raalte en omgeving wel een heel bijzondere oppasservice te krijgen. Milena Lorkeers opende namelijk haar Kattenoppasservice Minou. De 24-jarige kattenliefhebber komt bij je thuis om voor de katten te zorgen. Zo kunnen jouw poezen en katers ook tijdens jouw afwezigheid gewoon in hun vertrouwde huis blijven.

Milena Lorkeers heeft zelf ook katten, en is uit nieuwsgierigheid veel gaan lezen over de dieren. Op dit moment is ze bezig met een cursus over katten en hun gedrag. Zo probeert ze zich te blijven ontwikkelen. Bij Kattenoppas Minou krijg je eerst een gratis kennismakingsgesprek. Aandacht voor de kat staat bij de oppasservice van Milena op nummer 1. Spelen, knuffelen en aaien zijn naast het voeren en verschonen bij een bezoek van groot belang.

Kattenoppasservice Minou zit in Raalte en daarom wordt er geen kilometervergoeding in rekening gebracht in Raalte-dorp. Alle kilometers buiten Raalte-dorp kosten 19 cent per gereden kilometer.

De prijzen voor de oppasservice zijn vanaf 8 euro per bezoek per kat. Voor meer informatie kan je kijken op www.kattenoppas-minou.nl. Hier kan je ook meer lezen over de algemene voorwaarden en kan je antwoorden vinden op veelgestelde vragen.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.