mhk keukenexpert ruimt showroomkeukens op

MHK Keukenexpert in Lemelerveld gaat haar showroom vernieuwen. En dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een keuken. De showroommodellen van de keukens die er nu staan, gaan namelijk met torenhoge kortingen weg. Soms loopt de korting zelfs op tot boven de 50 procent.

Zoals elk jaar komen rond de jaarwisseling weer de nieuwste modellen keukens op de markt. En om hiervoor ruimte te maken geeft MHK keukenexpert Lemelerveld kortingen op enkele showmodellen.

Het aanbod van deze keukens kun je vinden op staging2.keukenexpertlemelerveld.nl . De keukens kunnen eventueel door de eigen monteurs geplaatst worden. Je vindt MHK keukenexpert in de Multimate Bouwmarkt aan de Kerkstraat in Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.