met gierende banden naar de open dag

Het Bandencentrum in Heino bestaat 5 jaar. Daarom houdt het bedrijf op 30 november een open dag. Eigenaar Gerben ten Broeke ging in de afgelopen jaren elke dag met veel plezier naar zijn werk, en is van plan dat ook nog zo lang mogelijk te doen. “Dit bedrijf is altijd een droom van mij geweest. Een bandencentrum in eigen dorp”, vertelt Gerben vol enthousiasme.

Voordat Gerben ten Broeke zijn eigen zaak begon, werkte hij bij een bandencentrum in Zwolle. “Ik doe dit werk al jaren, maar een bedrijf in eigen dorp leek mij helemaal fantastisch”. Op 22 november 2008 kwam zijn droom uit. En met succes, want al snel had hij een landelijk bestand van vaste klanten. “Ze komen niet alleen uit dorpen als Broekland, Mariënheem en Raalte, ik heb ook een aantal klanten uit plaatsen als Naarden, Sneek en Bloemendaal”.

Waarom de klanten van ver willen komen voor de service van Ten Broeke ligt volgens hem aan zijn service. “Je moet mensen bedienen zoals je zelf bediend zou willen worden”, zegt Gerben. “Als je in een restaurant gaat eten en het valt je tegen dan kom je niet terug. Zo is het in dit vak ook”. Wil je eens een kijkje komen nemen in het Bandencentrum in Heino, dan kan dat tijdens de open dag op 30 november, tussen 10.00 en 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.