Home / archiefcentraal / meiden rohda weer in het nieuw

meiden rohda weer in het nieuw

De meiden van Rohda Raalte E1 kunnen weer stralend het veld op. De dames kregen allemaal nieuwe trainingspakken en een nieuw trainingstenue. Deze werden gesponsord door Nijkamp Tegelzetbedrijf uit Raalte en ES Elektro. Die laatste heeft vestigingen in onder andere Hengelo en Apeldoorn.

De meiden zijn maar wat blij met hun nieuwe kleding. Daarom hebben ze voorafgaande aan een wedstrijd de sponsoren, Gerben Nijkamp en Johan Beumer, nog even in het zonnetje gezet. Dit deden ze met een mooie bos bloemen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.