marienheem en luttenberg samen kampioen

Nadat de laatste bal in De Scheg te Deventer was gespeeld, bleken zowel Luttenberg als Mariënheem met 34 punten te zijn geëindigd. Waar Luttenberg won op het doelsaldo, was Vocluma beter in de onderlinge confrontaties. De leiders besloten daarop eerste plaats te delen en daarna vlogen de sportieve felicitaties over en weer. Luttenberg: “Jullie waren goed.” Marienheem: “Nee, jullie waren goed.” En zo bleek dat een gezonde burentwist ook twee winnaars kan opleveren.

De meiden zijn 9 of 10 jaar oud en spelen op niveau 4 van de Nevobo. Vocluma bestaat uit

Demi Diepman, Marri Duteweerd, Kyra Jansen Holleboom, Joyce Oosterwechel en Isa Pronk. Het Luttenbergse team bestaat uit Lynn Tielbeke, Ella Kleine Toereers, Guusje Maatman, Lisa Heuven en Lianne de Haan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.