main meetings raalte sluit seizoen in holten

Main Meetings Raalte houdt zaterdag de laatste Open Clubrace van het jaar. Liefhebbers van radiografisch bestuurbare auto’s kunnen de hele middag terecht bij manege Nijenkamp aan de Pasmansweg 3 in Holten.

Het programma begint om 12.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. In de races rijden radiografisch bestuurbare auto’s van een schaal 1 op 6 mee. Er wordt in drie wedstrijdcategoriën geraced: Het tweewiel aangedreven kampioenschap, het vierwiel aangedreven kampioenschap en het MMR Clubkampioenschap.

Voor publiek is genoeg plek. Je kunt gratis een kijkje nemen. Meer info: http://staging2.mainmeetingsraalte.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.