Home / archiefcentraal / maatman rohda snakt naar overwinning

maatman rohda snakt naar overwinning

Toch wacht een zware taak dit weekend. De Friezen draaien hartstikke goed dit seizoen. “FVC doet het fantastisch door als promovendus zich in de top van de hoofdklasse c te nestelen. Het is een ploeg die loert op de counter, zeker in uitwedstrijden en dat doen ze tot dusver goed gezien de resultaten,” aldus Maatman.

Afgelopen week kon zijn team vertrouwen tanken. Het bekerduel tegen Sallandia werd met 0-4 gewonnen. “Prima dat we een ronde verder zijn gekomen. 0-4 is een duidelijke uitslag, maar de hoeveelheid 100% kansen die we hebben gemist hebben zijn toch wel tekenend voor onze ploeg momenteel. Je kunt nooit alle kansen maken, maar het missen van zeker 6 opgelegde kansen is op dit moment gewoon jammer. We hadden een monsterscore kunnen neerzetten. Het veldspel was bij vlagen aardig, maar minder dan de voorgaande competitiewedstrijden al waren de ruimtes ook zeer klein door het krachtsverschil.”

Rohda kampt overigens wel met wat afwezigen komend weekend, maar ook is er goed nieuws aan het front: Lars van Schooten en Jordi Lemmens zijn terug van hun schorsing. Maurice Tepperik, Boy Boeloerditi en Dirk Klein Velderman zijn mogelijk niet fit genoeg voor het duel. Django Ngutra is zeker afwezig.

Aftrap om 14.00 uur op sportpark Tijenraan in Raalte.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.