Home / archiefcentraal / landstede houdt open huis

landstede houdt open huis

Een passende opleiding vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom houdt Landstede MBO op donderdag 14 november van 17.00 uur tot 21.00 uur een Open Huis voor alle aankomende studenten, hun ouders en andere belangstellenden. Het Open Huis is op alle locaties van Landstede MBO in de regio’s Harderwijk, Raalte en Zwolle.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle – ook de nieuwste – mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen of de bezoekers rond te leiden. Daarnaast kunnen de medewerkers van Landstede Studie-& Loopbaanoriëntatie extra informatie geven en helpen kiezen uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Landstede MBO.

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl en www.enwatzoekjij.nl Je kunt ook bellen met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.