kwaliteit wegen raalte onder de maat

De kwaliteit van vijftien procent van de asfaltwegen en zes procent van de klinkerwegen in de gemeente Raalte is onder de maat. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente. Geld om de wegen te herstellen is er niet. Dat staat in een notitie die gestuurd is aan de gemeenteraad.

Omdat er meer geld dan voorhanden nodig is om de wegen allemaal weer in goede staat te krijgen, stellen burgemeester en wethouders de gemeenteraad voor om minder geld te besteden aan het onderhoud van klinkerwegen en tegelpaden.

Volgend jaar zet de gemeente vooral in op veiligheid. Waar het gevaarlijk wordt, grijpt de gemeente in. Ook komt er een onderzoek om een structurele oplossing voor het probleem te vinden. Die uitkomsten worden waarschijnlijk in 2015 doorgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.