komende maanden staan in teken n35

“Ik ben blij vanwege het feit dat er gisteren in feite twee stappen zijn gezet,” licht de wethouder toe. “Een: Er is 10 miljoen euro vrijgemaakt voor de N35. Twee: Via een motie is de tunnel tussen Raalte-dorp en Raalte-Noord als knelpunt aangewezen.” Nu de nieuw aan te leggen tunnelverbinding aangewezen is als knelpunt, kan er ook een deel van die 10 miljoen gebruikt worden voor de financiering van dat project.

Overigens is nog niet helemaal duidelijk welke punten van de N35 aangepakt worden. Mariënheem heeft knelpunten, Raalte ook en Heino en Haarle zullen ook hun wensen hebben. Van Loevezijn: “We gaan nu een plan van aanpak maken. Invulling aan de plannen geven. Eerst moeten we dat afmaken voor we er daadwerkelijk mee aan de slag kunnen. Maar ik verzeker: Ik wil de druk er op houden. De komende maanden staan in het teken van de N35.”

Wanneer de schop echt de grond in gaat, kan Van Loevezijn dan ook niet zeggen. 2017? 2020? “Nou, ik zat eerder te denken aan 2015. Maar ik kan niks met zekerheid zeggen. We zijn echt afhankelijk van hoe het proces loopt. Ik stuur op 2015.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.