Home / archiefcentraal / kleinschalige lichte kantoorunits in centrum

kleinschalige lichte kantoorunits in centrum

Sinds kort is het complex ‘De Molenhof’ boven de Coop Supermarkt aan de Molenhof in Raalte geheel gerenoveerd. De ruimten in het complex zijn aangepast aan de eisen en het comfort van deze tijd. Voorzien van nieuwe vloerbedekking, sanitair, keuken en geluidsisolerend. De ligging in het centrum is uniek en doordat het complex over veel ramen beschikt, is het bijzonder prettig werken.

Er bestaat de mogelijkheid werkplekken voor zelfstandigen in te richten die de voordelen van onafhankelijkheid combineren met het delen van kennis en ervaring met andere professionals. Een gemeenschappelijke entree maakt het mogelijk ook buiten de reguliere kantooruren in het pand te werken.

Door met oppervlaktes te variëren zijn diverse combinaties mogelijk. Eigen parkeerplaatsen en/of archiefruimtes kunnen eveneens worden gehuurd. Inmiddels heeft de eerste huurster haar intrek genomen, Angela Veltmaat van de Kaartjesfabriek, is bijzonder ingenomen met haar webontwerpstudio voor feestelijke gebeurtenissen in het leven. Indien je op zoek bent naar een origineel geboorte– of trouwkaartje, ben je bij de Kaartjesfabriek aan het juiste adres. In vier stappen maak je een eigen gepersonaliseerde kaart en kan je die direct online bestellen via www.kaartjes-fabriek.nl .

De Kaartjesfabriek heeft zich gevestigd in de Molenhof 18 in Raalte. Langskomen om een mooi geboortekaartje uit te zoeken? Dat kan. Laat even weten wanneer je komt. De koffie (of thee) staat klaar.

Interesse in een kantoorunit aan de Molenhof? Dan kun je contact opnemen met Hannink Makelaars in Raalte. Bellen kan op 0572-351291, mailen kan naar info@hannink.nl .

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.