kindergroepen ralda verhuizen naar bolster

Dansvereniging Ralda verhuist met de recreatiegroepen voor kleuters en kinderen naar Basisschool de Bolster. Vanaf 16 november danst de KleuterDans op zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur en de KinderDans van 11.00 uur tot 12.00 uur. Nieuwsgierigen kunnen altijd een keertje komen kijken en zelfs een paar keer vrijblijvend mee doen. Ouders mogen natuurlijk ook mee. Na twee keer gratis meedoen bestaat de mogelijkheid om voor 25 euro tien lessen ter introductie te doen, voordat je echt lid wordt.

Bij Ralda kunnen kinderen al vanaf 3 jaar terecht om hun eerste danspasjes te maken. In deze groep voor de allerjongsten wordt er spelenderwijs een heleboel geleerd. Zo worden liedteksten uitgebeeld en wordt er een boel plezier gemaakt, maar leren de kinderen tussen de regels door ook dansen op het ritme van de muziek en leren ze verschillende pasjes. Ze leren de mogelijkheden van hun lichaam kennen en deze beter te beheersen. Daarnaast leren ze om samen te werken. De groep is al een tijdje van start, maar er is altijd nog plaats voor meer kinderen.

Ralda heeft naast deze KleuterDans en KinderDans ook twee theaterdansgroepen, een voor kinderen en een voor volwassenen. De naam van de groepen zegt het al: deze groepen verzorgen optredens. In Nederland, maar ook af en toe in het buitenland tijdens een van de buitenlandreizen. Lijkt het jou leuk om internationale dansen te leren en met deze misschien zelfs op te treden in binnen- en buitenland? Kom dan eens bij een van de lessen kijken en kijk eens op staging2.ralda.nl

Voor alle groepen geldt twee keer gratis meedansen een aansluitend de mogelijkheid om 10 lessen voor 25 euro te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.