kilometerstand is bij automat geld waard

Automat gaat de komende maanden extra aandacht besteden aan veilig en comfortabel autorijden. En dat begint al in november met de speciale actie ‘uw kilometerstand is geld waard bij Automat’. En daarbij wordt je auto direct ook nog op aantal punten gratis gecontroleerd . “Een extra service gedurende deze periode!”, vertelt manager Ruud Oude Essink Nijhuis.

De speciaalzaak op het gebied van onderhoud en accessoires houdt de komende twee maanden diverse acties. November staat bij Automat in het teken van de ‘kilometerstandregistratie’. Het idee van de actie is simpel. Iedereen kan in de shop zijn of haar kilometerstand laten registreren. Elke week publiceert Automat de tussenstand op haar eigen website en de website van Salland Centraal. Na afloop van de actie ligt er voor de winnaar een mooie prijs klaar. “De klant met de hoogste kilometerstand mag voor 100 euro winkelen in de shop. Met deze actie maken wij onderscheid tussen diesel- en benzineauto’s, want dieselauto’s maken over het algemeen meer kilometers. Aan het einde van de maand liggen er dus twee waardebonnen van 100 euro van Automat klaar.”

Met de actie wil Automat autorijders uitdagen om de winkel te bezoeken, waarbij veilig autorijden centraal staat, en het bedrijf nog zichtbaarder te maken. “De actie is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen”, verduidelijkt Ruud Oude Essink Nijhuis. “Wij willen de mensen laten zien dat wij meer zijn dan alleen een autoshop. Want bij Automat krijg je ook een stukje extra service. Zo helpen wij je bijvoorbeeld direct met kleine technische handelingen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een werkplaats naast de winkel, waarin we alles kunnen doen op het gebied van auto’s. Van het verwisselen van een lampje, tot groot onderhoud aan de auto en uiteraard het monteren van de in de shop aangekochte accessoires. Misschien hebben wij niet alles in de winkel op voorraad, maar we hebben wel mogelijkheid om alles wat je nodig hebt voor een auto te bestellen. Je kunt dus gewoon bij ons binnenlopen en je vraag aan ons voorleggen. Wij verkopen namelijk geen ‘nee’ aan onze klanten. En wij leveren natuurlijk kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.”

Audiospecialist

Ruud benoemt nog even de veranderingen in de radiofrequenties, waarbij hij aangeeft dat veel autoradio’s nog niet klaar zijn voor ontvangst van digitale uitzendingen (DAB+). Iedereen kan bij Automat langskomen om zijn of haar radio hierop gratis te laten controleren. Automat staat bekend als de specialist op het gebied van audioapparatuur in de auto. “Onze medewerkers krijgen veel trainingen en weten dan ook alles over de nieuwste ontwikkelingen. Ook over DAB+ weten ze dus alles. Kort gezegd is het niets anders dan de radiozenders digitaal ontvangen in je auto, waardoor je een helderder geluid hebt en een betere ontvangst zonder ruis. Bij Automat kun je ook op dit gebied terecht met al je vragen over de nieuwste technologie.”

December nieuwe actie

Ook in december wil Automat weer flink van zich laten horen. “Ik ga daar nu nog niet teveel over vertellen, maar het wordt bijzonder. Wat dacht je van een ‘ladies night’ om vrouwelijke autorijders meer vertrouwd te maken met een stuk techniek, zoals het verwisselen van een wiel of lamp en het controleren en bijvullen van verschillende vloeistoffen.”

Openingstijden

Tijdens de actieweken is Automat nog langer geopend dan normaal. Want elke donderdag in november gaan de deuren van de shop al om 8.00 uur open. Je vindt Automat aan de Westdorplaan 126 in Raalte en aan de Kamperstraat 1 in Deventer.

Meer informatie vind je op staging2.automatraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.