kerstbomenbos open voor bomenjagers

Sinterklaas is nog maar net in Nederland of de eerste kerstbomen zijn alweer te reserveren. In het kerstbomenbos van Harry Heuven kan je alvast je kerstboom uitkiezen. Je kan jouw naam vast opschrijven op een waterdicht label en aan die aan jouw ideale kerstboom hangen. Na Sinterklaasavond kan je jouw boom dan afhalen.

Grote bomen, kleine bomen, dikke bomen, dunne bomen, kromme bomen, rechte bomen, met kluit, zonder kluit: je kan het zo gek niet bedenken of je vindt jouw ideale boom wel in het bos van Harry Heuven. “Vanaf het Sinterklaasweekend barst de drukte los. Dan zijn we elke dag van 09.00 tot 17.00 uur druk met het klaarzetten van de bomen”, vertelt Heuven.

Niet alleen het aanschaffen van de bomen kan bij Heuven. Hij staat ook graag voor je klaar voor bomenadvies en andere service zoals het rechtzetten van bomen. “Vorig jaar zijn we begonnen met het leveren van rechte bomen inclusief houder. Sindsdien gaat er geen week voorbij of we krijgen er wel weer complimenten over”, legt Heuven uit. Daarbij adviseert hij nog even: “We maken ook netten om de bomen heen voor het vervoer. Let wel op, je kan het net er het beste pas af knippen als je de boom hebt geplaatst”.

Je kan het kerstbomenbos vinden aan de Hogebroeksweg 33 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.