kampioensschaal zwolle is in deventer

De gestolen kampioensschaal van PEC Zwolle vertoeft momenteel in Deventer. Dat beweren enkele supporters van Go Ahead Eagles. “Er is niks mee gebeurd, het is gewoon een leuke actie,” beweert een supporter tegenover radio Oost.

De supporter stelt dat schaal niet in Deventer blijft, maar op bijzondere wijze teruggegeven wordt aan Zwolle. Aangewezen datum daarvoor kan natuurlijk niet anders zijn dan 8 december, de dag waarop de IJsselderby gespeeld wordt. Hij betitelt het kapen van de schaal als een “ludiek geintje”.

Woensdagmorgen deed PEC Zwolle aangifte van diefstal van de kampioensschaal uit de centrale hal van het IJsseldelta stadion.

“Namens PEC Zwolle wil ik de daders vragen het gezonde verstand te gebruiken en deze (mogelijk) ludieke actie per direct te beëindigen, door de ereschaal terug te brengen naar de club. Voor PEC Zwolle, met al zijn aanhang, heeft deze schaal een emotionele waarde,” riep Zwolle-voorzitter Edward van Wonderen donderdag op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.