Home / archiefcentraal / jubileumconcert eigen wiese

jubileumconcert eigen wiese

Het vrouwenkoor ‘Eigen Wiese’ houdt op zaterdag 16 november ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan een jubileumconcert in de Plaskerk aan de Plas 8 in Raalte. Aanvang 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur, de toegang is gratis.

Het koor staat onder leiding van dirigent Laura Hegeman uit Nijverdal en wordt begeleid door twee accordeonisten, Margriet Barneveld en Margriet Gr. Zwaaftink. Zangcoach is Irene Meertens uit Hellendoorn. Het programma varieert van ‘Wind of Change’ van de Scorpions tot ‘Leef nu het kan’ van Jan Smit. Verder werken mee; op saxofoon Ilse Blankenvoorde en Emma Peters en op orgel Miranda Temmink en Klaas Bos. ‘Eigen Wiese’ telt nu 55 leden, die al veel mooie optredens heeft verzorgd. Er worden regelmatig nieuwe en modernere liedjes in het repertoire opgenomen. Ook worden de ‘oude’ liedjes niet vergeten, dus voor elk wat wils te horen.

Website; www.eigenwiese.nl

E-mail; eigenwiese@eigenwiese.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.