jubilerende vrijwilligers ontvangen presentje

Tijdens de evaluatie van de Landstede Timmerweek 2013 is een aantal jubilerende vrijwilligers in het zonnetje gezet. 4 van de 8 vrijwilligers van de werkgroep, Gerda Koenjer, Mieke van der Sligte, Tonny Veltmaat en Dinie Krisman, zijn al 20 jaar betrokken bij de organisatie van de Timmerweek. Sinds de start zijn zij erbij geweest.

De Timmerweek heeft al die jaren kunnen rekenen op de inzet van vrijwilligers. Zij hebben ook buiten de werkgroep veel werk weten te verzetten. Daarmee hebben ze het geheel elk jaar weer tot een succes gemaakt.

Namens Landstede mocht welzijnswerker Peter Roelofs de vrijwilligers een presentje aanbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.