johnny cash avond in heino

Liefhebbers van de muziek van Johnny Cash kunnen op 14 december in Theater Podium Heino terecht. Op deze zaterdagavond treden er twee Johnny Cash-coverbandjes op: The Schiw uit Heino en Walking the Line uit Zwolle.

The Schiw is een rockband met veel eigen werk. Ook spelen zij covers met hun eigen geluid, op de veertiende dus alleen Johnny Cash-nummers. Terzijde: The Schiw is trouwens ook de organisator van het open podium muziekfestival In The Attic.

Walking the Line bestaat uit vier gelouterde muzikanten uit Zwolle. Allen hebben ze hun sporen verdiend in lokale bands en bijzondere muzikale projecten. De grote uitdaging waar zij zich nu op gestort hebben is het neerzetten van de muziek van de legendarische Man in Black. Niet alleen de rock & roll-achtige hits uit de jaren vijftig, maar ook de subtiele ballads van zijn American Recordings.

De avond begint om 21.00 uur. Kaartjes a 5 euro zijn te koop bij de Smulbaai Heino en bij Annie Schulten in Raalte. ’s Avonds kun je ook aan de kassa terecht. Voor meer informatie: staging2.live-music-heino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.