jansman wint clubfestival videoclub

De film van Rinus gaat over de otter in de Weeribben. Prachtige beelden van de otter (die je waarschijnlijk als bezoeker nooit zelf zult zien) met gedetailleerde informatie erbij. Verder hele mooie natuurplaatjes. Een beloning voor Rinus die al een paar jaar in de top drie meedoet.

De films waren ook dit jaar weer gevarieerd: ‘Hoe mooi is Heino’ liet zien dat niet alles heel mooi is als je Heino binnenkomt (verpauperde gebouwen (hoewel er al her en der wat aan gedaan wordt), maar dat er ook hele mooie stukken zijn. Verder was er iemand op de Wereldhavendagen in Rotterdam geweest, waarbij mooie strakke beelden te zien waren en een duidelijke voice over te horen was. Poort van Bennekom gaf een impressie van het plaatsen van een prachtig hek aan de oprijlaan van een buitenhuis. En onze sportieve man liet ons meegenieten van zijn wandeling op Terschelling.

Anneke de Jong, die al drie keer het clubfestival had gewonnen, stuurde buiten mededinging een film in die liet zien wat we zoal op de clubavonden aan het doen zijn.

Mocht u ook interesse hebben, maandagavond 9 december hebben we weer onze volgende clubavond.

U kunt zich aanmelden bij de voorzitter, Jan de Mink, op jandemink@hetnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.