internationale springsport op jil

Afgelopen week stond de manege in Luttenberg helemaal in het teken van Jumping Indoor Luttenberg. De eerste dagen was de manege het domein van de landelijke ruiters van de klasse BB tot en met ZZ. Hoogtepunten waren hierbij de finalewedstrijden klassen B en L op de vrijdagavond. De zaterdag was de Nationale Wedstrijddag, die overigens een erg internationaal karakter had.

De enige foutloze in klasse B was Kim van Dartel uit Raalte. Met haar Eristoff reed ze naar de eerste plaats. In de klasse L was Lisa Jansen van de Berghoeve met Dior de winnares.

In de finale klasse ZZ was het de Ier Conor Drain met Wilco B die met de eer ging strijken. De Grote Prijs van Jumping Indoor Luttenberg werd gewonnen door Karim El Zoghby met Amadeus, gevolgd door de Oostenrijker Robert Puck met Glocks Ameline JB.

Deelnemers, publiek en juryleden waren vol lof over de wedstrijden. De nieuwe bodem, verlichting, geluid en de gemoderniseerde foyer droegen bij aan de goede sfeer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.