Home / archiefcentraal / in de voetsporen van toots thielemans

in de voetsporen van toots thielemans

Genieten van een sfeervol Jazz-Bluesconcert ‘In de voetsporen van Toots Thielemans’. Dat kan op zaterdagavond 9 november om 20.00 uur bij Culture Club De Haere in Olst. Mondharmonica virtuoos Tim Welvaars zal de nummers ten gehore brengen.

We kregen dit persbericht van de Culture Club:

Wie kent niet het bekende nummer ‘The Shadow of your smile’ of de filmmuziek van Toots uit ‘Turks Fruit’. En niet te vergeten de begintune van ‘Sesamstraat’ en de politieserie ‘Baantjer’. Ook de echte bluesnummers komen aanbod.

Tim begeleidt zichzelf op electrische en akoestische piano. Jan Voogd zorgt voor begeleiding op contrabas. Het wordt een sfeervolle jazz-blues avond bij Culture Club de Haere, in de havezathe op landgoed De Haere. De buitenvuren en de havezate zorgen voor een prachtige sfeer.

Kaarten kosten € 9,50 p.p. incl. één consumptie. Om te reserveren stuurt u een mail naar info@cultureclubdehaere.nl onder vermelding van uw naam en aantal kaarten. Culture Club de Haere, Haereweg 4, 8121 PJ Olst. Meer informatie over het optreden: www.timwelvaars.nl

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.