Home / archiefcentraal / in beeld sallandse pruuverieje

in beeld sallandse pruuverieje

Als liefhebber van streekgerechten kon je zondag 3 november genieten in De Laarman. Daar was namelijk de Sallandse Pruuverieje. Vol passie voor het Sallandse gerecht creëerden de koks van die dag de meest uiteenlopende maaltijden.

Je kon er “de smaak uit je eigen jeugd” proeven, staat te lezen op de site van De Laarman. Tussen de lekkere hapjes door wist fotograaf Alex Witteveen een aantal mooie foto’s te maken van de zwoegende chefs en de genietende gasten.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.