hulpgoederen onderweg naar filippijnen

De hulpgoederen die de afgelopen weken ingezameld zijn voor de slachtoffers van de natuurramp op de Filippijnen is onderweg. Vrijdag werden alle goederen, die lang in het magazijn van Boerhof in Heeten lagen, ingeladen in de container.

Jo en Truus Schoorlemmer uit Heeten hebben zich de afgelopen periode hard ingezet om zoveel mogelijk goederen in te zamelen. Zij zijn ervaren leveranciers aan de Filippijnen. Begin jaren negentig begon het allemaal op verzoek de broer van Jo die missionaris was op de Filippijnen. Daarna is de levering van hulp nooit meer opgehouden. En iedere keer gaan Jo en Truus ook zelf kijken. Ze zijn er al meer dan twintig keer geweest onder de vlag van Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.