help de wraak van salland met vrije gift

Initiatiefnemers Maurice Endeman en Harrie Kiekebosch leggen uit: “Twee jaar geleden was de Wraak van Salland een enorm succes. Bijna overal waren de cafés waar we met de Wraak langs kwamen vol. Het succes zat ‘m in het enthousiasme van de café-eigenaren, het bezoekende publiek en natuurlijk de deelnemende bands.’’

Maar voor een belangrijk deel was het succes ook te danken aan de heel goede geluidsinstallatie en mooi clips van de optredens. “Op die kwaliteit willen we niet inleveren, maar daarvoor hebben we wel geld nodig. Twee jaar geleden hadden we aan Beaphar een fantastische sponsor. Henk Aa wilde maar wat graag meewerken aan de totstandkoming van een nieuwe bandjescultuur in de regio. Nu vragen we het publiek een bijdrage te doen. Niet door entree te heffen bij de avonden, maar door vooraf een bijdrage te schenken. Om editie 2014 mogelijk te maken hebben wij 2.500 euro nodig. Je kunt een bijdrage storten op rekeningnummer 1433.17.539 ten name van Stichting Popcultuur Raalte onder vermelding van ‘De Wraak van Salland’. Let wel: de Wraak gaat door bij voldoende geld. Gaat het niet door, dan krijg je je geld gewoon terug.”

De winnaars van vorig jaar helpen mee geld in te zamelen. De Nieuwe Stempel heeft speciaal voor deze gelegenheid een clip opgenomen, met dank aan Landstedestudenten Jasper de Vries en Bart Veldhoen. Kijk de clip en stort je bijdrage via internetbankieren. “Wij zijn blij met iedere euro! En bedrijven die mee willen doen: laat het ons weten, je zult je bedrijfslogo steeds weer terugzien. Op de site van de Wraak, in advertenties en op de grote banner die tijdends de avonden achter de bands hangt.”

De Wraak wordt dit jaar gehouden in de periode februari tot en met mei 2014. In totaal worden er tien avonden georganiseerd op tien verschillende locaties en er is ruimte voor 24 acts. Bands die deze editie mee willen doen kunnen zich vanaf December 2013 inschrijven via de website staging2.dewraakvansalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.