happy days in heino

In de swingende theatervoorstelling ‘Happy Days’ toveren de jonge theatermakers van het Nederlands Komedie Theater de jaren ’50 om tot een mieterse en kleurrijke rockabilly periode. Hiermee staan ze op zaterdag 23 november in THEATER Podium Heino.

Meer over de voorstelling kan je lezen in dit bericht:

Het Nederlands Komedie Theater is een theatergezelschap dat zich richt tot het maken van komedies, kluchten en andere komische voorstellingen. Bij het gezelschap spelen jonge, veelbelovende theatermakers. Eerdere voorstellingen zijn ‘Liedjes van Louis Davids’ (2011), ‘Land of hope and glory’ (2012) en ‘Max Tailleur – Ik lach om niet te huilen’ (2013).

In hun nieuwste voorstelling ‘Happy Days’ wordt het publiek mee terug genomen naar de swinging jiving fifties, de tijd van doo-wop muziek en de rockabilly. Meiden met petticoats en jongens met vetkuiven bepalen het straatbeeld. Er rijdt een Berini door de straat en de rock ’n roll wordt massaal gedanst.

‘Happy Days’ vertelt het verhaal van twee jongens die samen op een roadtrip door het Nederland van de jaren ’50 vertrekken. De één op zoek naar zekerheid, de ander snakkend naar vrijheid – beiden aan het begin van een ontdekking van de wereld, de ander en vooral van zichzelf. 

De muziektheatervoorstelling bevat bovendien vele bekende liedjes uit de jaren ’50. Zo komen buitenlandse classics van o.a. Doris Day, Buddy Holly en The Everly Brothers

De voorstelling op zaterdag 23 november begint om 20:30 uur en kaarten kosten €12,50. Kijk voor meer informatie op staging2.podiumheino.nl.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze en andere voorstellingen van THEATER Podium Heino worden verkocht op de volgende verkooppunten:

De Smulbaai – Canadastraat 16 te Heino

Podium Heino – info@podiumheino.nl

The Read Shop – Marktstraat 10 te Heino

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten, ontwikkelingen en voorstellingen van THEATER Podium Heino? Op staging2.podiumheino.nl kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze website vindt u tevens informatie over alle voorstellingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.