handbaldames komen goed weg bij fortissimo

Nieuw Heeten heeft zaterdag gewonnen van Fortissimo. De ploeg speelde slecht, maar won wel. Hekkensluiter Fortissimo werd geklopt met 21-20. Oftewel: de ploeg van Elcke Bloemen kan ook weer slechte wedstrijden winnen.

Dankzij de overwinning, de ermee gepaard gaande twee punten én het verlies van de concurrenten SEW2, Bentelo en Internos neemt Nieuw-Heeten duidelijk afstand van de laatste plaats. De vraag voor de komende wedstrijden is of Nieuw-Heeten de weg omhoog nog een vervolgzetje kan geven.

Komende weekend komt Nieuw Heeten uit tegen BEVO HC. Deze wedstrijd wordt zaterdagavond 23 november om 19.00uur gespeeld in Panningen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.